Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 8 met ‘Force Touch’ gezien bij TENAA

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 11:31 CategorieAndroid

Er is een nieuwe variant van de Huawei Mate 8 gespot bij de TENAA, de Chinese communicatiewaakhond, met een vorm van Force Touch aanwezig. Hiervoor bracht Huawei de Mate S uit met dezelfde technologie, die lijkt op 3D Touch van de iPhone 6S Plus.

Huawei Mate 8 gespot met ‘Force Touch’

Drie maanden nadat Huawei de Mate S uitbracht, bracht de fabrikant ook de Huawei Mate 8 uit. In tegenstelling tot de S, beschikt de 8 niet over Force Touch-technologie. Met die technologie aan boord kan een telefoon bepalen hoe hard iemand op het scherm drukt en op basis van die informatie verschillende acties ondernemen. Destijds was het licht verrassend dat de Mate 8 niet over die tech beschikt, maar daar komt binnenkort wellicht verandering in. Er is namelijk een Mate 8 met Force Touch gespot bij de TENAA.

De TENAA is de Chinese communicatiewaakhond die alle producten die betrekking hebben op communicatie keurt voordat ze gelanceerd mogen worden. Meestal is het zo dat de producten die daar verschijnen, binnenkort worden aangekondigd. De Huawei Mate 8 is een phablet met een scherm van zes inch, die beschikt over een octacore 2,3GHz-cpu, de Mali-T880 MP4-gpu en 4GB aan werkgeheugen. Verder kun je kiezen uit de opties 32GB, 64GB of 128GB aan opslagruimte en is er een accu van 4000mAh. Lees hier meer over het toestel.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.