Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iMessage van Apple komt naar Android toe’

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2016, 9:07 CategorieAndroid

Mogelijk zal Apple tijdens WWDC 2016 aankondigen dat iMessage, de berichtendienst van het bedrijf, ook op Android zal worden gelanceerd. De applicatie zou op 13 juni tijdens de jaarlijkse keynote moeten worden gepresenteerd, aldus de geruchtenmolen.

Gerucht: iMessage komt naar Android toe

Volgens het geruchtencircuit is Apple voornemens iMessage, de berichtendienst van het bedrijf, op Android uit te brengen. Dat zal Apple tijdens zijn jaarlijkse keynote op WWDC (Worldwide Developers Conference) gaan bekendmaken. De berichtenapplicatie zou Android-gebruikers in staat moeten stellen versleutelde berichten uit te wisselen met hun vrienden, net zoals dat nu op iOS kan. Naar verluidt is Apple ook van plan om meer met Android te gaan doen en met deze stap zou het bedrijf Googles plannen met Allo kunnen gaan ondermijnen.

Allo is de nieuwste berichtendienst van Google die binnenkort wordt uitgebracht. Heel kort uitgelegd is Allo een soort combinatie van WhatsApp, doordat de app gebruikmaakt van je telefoonnummer) en Facebook Messenger (door het gebruik van bots). Daarnaast krijgt Allo zo’n beetje allerlei aspecten van de populairste berichtendiensten. Android-gebruikers zullen wellicht gebruikmaken van deze dienst, maar krijgen met iMessage mogelijk een mooi alternatief voorgeschoteld: het is immers een simpele en veilige berichtendienst.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer de app gelanceerd zou worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.