Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox ondersteunt direct delen vanaf Android 6.0 Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2016, 12:18 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor Inbox op Android, waardoor het mogelijk is sneller een e-mailbericht te sturen naar frequente contacten. De app ondersteunt namelijk de feature ‘direct delen’ vanaf Android 6.0 Marshmallow of hoger.

Download de nieuwste update voor Inbox

Marshmallow beschikt over de Direct Share-api. Dat is een onderdeel binnen Android die het mogelijk maakt direct een bestand te delen met een frequent gecontacteerd contactpersoon. Niet alle apps ondersteunen de feature op dit moment, maar WhatsApp en Hangouts bijvoorbeeld wel. Daardoor kun je eenvoudig en snel bestanden delen vanuit een geheel ander menu dan de interface van de app in kwestie, met de mensen waarmee je vaak contact hebt. Naast WhatsApp, Telegram en Hangouts, ondersteunt Inbox die feature nu ook.

Wanneer je een bestand wil delen met iemand, roep je het deelmenu op en selecteer je de mensen die je vaak contacteert via Inbox. Het werkt helemaal hetzelfde als met de andere applicaties dus. Het kan echter voorkomen dat je nu nog niemand aantreft in dat menu; en dat kan komen doordat je de app toch iets minder vaak gebruikt, waardoor Android bepaalt dat snel toegang tot een contactpersoon niet altijd nodig is. De update wordt nu uitgerold naar iedereen met de app. Ook kun je het apk-updatebestand downloaden vanaf APK Mirror.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.