Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 krijgt grotere camera’

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2016, 13:28 CategorieiPhone

Er circuleert een foto op internet met de vermoedelijke achterkant van de nieuwe iPhone 7, met een wel heel erg groot gat voor de camera. De foto is in China, productieland van de iPhones, op internet gezet.

Minder plastic antennebanden

De tekst bij de foto bevat alleen de voor niet-Chinezen leesbare tekst ‘iPhone 6 Plus’, maar die is het duidelijk niet. Het moet de 7 zijn, of de grotere 7 Plus. De antennebanden missen op deze nieuwe, goudkleurige achterkant; alleen die aan de boven- en onderkant zijn er nog, de banden die dwars over de achterkant lopen, zijn er niet meer. En er is dus dat grote cameragat.

iPhone 7 Plus met twee camera’s?

Of dit de achterkant van de 7 moet worden, of die van de 7 Plus, is evenmin erg helder. Eerdere geruchten vermeldden dat de iPhone 7 Plus twee camera’s aan de achterkant zou krijgen, dus wellicht is dit de achterkant van de kleinere, 4,7-inch iPhone 7. Als het plaatje geen nep is, wat allerminst kan worden uitgesloten.

Twee simkaarten

Verwacht mag worden dat Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september zal aankondigen. De eerdere geruchten vermeldden ruimte voor twee simkaarten (belangrijk in Aziatische landen), tot 256GB opslaggeheugen, wel of geen 3.5 millimeter oortelefoongaatje, wel of geen antennebanden, een verplaatste lichtsensor en een goedkopere, plastic variant, te vergelijken met de iPhone 5C. Absolute duidelijkheid hierover zal Apple vermoedelijk pas in september geven.

Tot die tijd is de iPhone 6S Plus de phablet van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.