Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus brengt geen grote veranderingen met zich mee’

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 9:26 CategorieiPhone

Als we de Wall Street Journal mogen geloven, dan zal Apple dit jaar geen grote veranderingen doorvoeren aan de nieuwe iPhone, de iPhone 7 Plus. Normaal gesproken ververst Apple de iPhone om het jaar, maar dat lijkt nu dus niet te gebeuren.

WSJ: ‘Geen grote veranderingen voor de iPhone 7 Plus’

Normaal gesproken ververst Apple de iPhone elke twee jaar, met nieuwe grote features of een aangepast design. Maar als we de nieuwste geruchten mogen geloven – die zijn gebracht door de Wall Street Journal – dan zal dat in 2016 niet het geval zijn. Dat baseert de krant en site op basis van mensen die ‘bekend zijn met de situatie’. Dit jaar zullen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus ‘subtiele veranderingen’ krijgen. Eén van de ‘subtiele veranderingen’ is het verwijderen van de koptelefoonaansluiting, melden diezelfde bronnen.

Apple zou namelijk voornemens zijn de Lightning-kabel te gebruiken voor het opladen, maar ook voor het luisteren van muziek. Mocht je geen nieuwe oordoppen of koptelefoon willen kopen, dan zul je een adapter kunnen kopen. Dit gerucht is nu zo hardnekkig te noemen dat we er niet meer onderuit kunnen. Apple zou deze beslissing hebben gemaakt, zodat de iPhone één millimeter dunner kan worden gemaakt. De reden dat er dit jaar weinig veranderingen zijn, zou komen doordat het ontwikkelingen van nieuwe elementen meer tijd kost.

Zo hoeven we er niet op te rekenen dat de iPhone 7 Plus een dualcamera-systeem of een gebogen oled-display zal krijgen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.