Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus wordt geleverd met oordoppen en adapter’

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 9:57 CategorieiPhone

De onaangekondigde iPhone 7 Plus zou worden geleverd met oordoppen en een adapter voor de Lightning-aansluiting, als we de geruchten mogen geloven. De geruchten zijn hardnekkig, maar dat betekent niet altijd dat ze uiteindelijk blijken te kloppen.

‘iPhone 7 Plus wordt geleverd met oordoppen en adapter’

Het is niet de eerste keer dat er een gerucht opduikt over de iPhone 7 Plus in combinatie met oordoppen, een koptelefoon of een Lightning-adapter waar je die accessoires op kunt aansluiten. Eén van de meest hardnekkige geruchten over het nieuwe apparaat, is dat Apple de koptelefoonaansluiting wil verwijderen, waardoor het toestel mogelijk veel dunner kan worden (een designaspect die we bij de Motorola Moto Z tegenkomen). Nu is er wederom een gerucht over de iPhone 7 en zijn oordoppen verschenen op het internet.

Apple zou namelijk voornemens zijn de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus te verschepen met oordoppen en een Lightning-adapter. Die adapter klik je in de smartphone en de oordoppen dan in de adapter, waardoor je er muziek mee kunt luisteren en meer. Het is nu toch echt afwachten totdat Apple een dergelijke aankondiging doet. Want het kan ook nog steeds zo zijn dat je er draadloze bluetooth-oordoppen bij krijgt, waardoor je zo’n adapter niet eens nodig zou hebben – die zou dan voor iedereen zijn die nog geen draadloze oordoppen heeft.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.