Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Knopje voor avondmodus duikt op in Twitter Android-app

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 12:58 CategorieAndroid

De Android-applicatie van Twitter heeft een nieuw knopje gekregen: eentje voor de langverwachte avondmodus. Echter, niet iedereen ziet het knopje. Het gaat hier om een server-side switch en dat betekent dat sommige gebruikers de toggle wel zien en andere weer niet.

Avondmodus voor Twitter

Dat Twitter blijft experimenteren met zijn applicaties, is inmiddels duidelijk. De afgelopen maanden heeft het team achter de apps van het sociale netwerk behoorlijk wat veranderd – hetzij in bètavorm, middels een server-side switch of in de reguliere applicatie. Vandaag is het wederom zo ver: er is een verandering waargenomen in de officiële Twitter-app op Android: die laat nu namelijk een toggle (zo’n verschuifbaar knopje) zien in het hamburgermenu voor de avondmodus. Je kunt die modus daar uitzetten en activeren.

twitter-app-avondmodus

Helaas is het op moment van schrijven nog niet mogelijk de avondmodus te activeren. Maar het feit dat dit niet de eerste keer is dat we over die langverwachte modus horen, betekent wellicht dat Twitter binnenkort klaar is voor de lancering van de feature, met hopelijk een automatische stand. Voor nu geldt dat je mazzel moet hebben. De knop is onderdeel van een server-side switch (je hoeft geen update te downloaden), waardoor sommige gebruikers de toggle wel zien en andere weer niet. Het wachten is nu op een officieel bericht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.