Kortingsapp Yellowbag houdt meer prijzen in de gaten

16 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
yellowbag

De makers van de kortingsapp Yellowbag hebben deze week een nieuwe, uitgebreidere versie van de applicatie op zowel Android als iOS uitgebracht. De app kan nu meer prijzen in de gaten houden van de producten die je in de toekomst wil kopen.

Dit doet de nieuwe app van Yellowbag

Vanaf nu kun je een update downloaden voor de Yellowbag-applicatie op Android en iOS. Wanneer je een product toevoegt in de nieuwe Yellowbag, laat de applicatie direct de prijs van hetzelfde product in andere webshops zien. Voorheen werd alleen de prijs in de winkel waar je het product had opgeslagen getoond en nu worden er dus meerdere prijzen laten zien. Met de deelknop voeg je een product toe aan Yellowbag, waardoor je direct krijgt te zien wat je in andere webshops zou betalen. Dat maakt de applicatie een stuk overzichtelijker.

Vind je de huidige kortingen voor een specifiek product nog steeds te laag, dan blijft de Yellowbag-app controleren of er lagere prijzen beschikbaar zijn. Mocht één van de producten die je hebt opgeslagen in prijs zijn gezakt, dan krijg je daarvan een notificatie op je smartphone of tablet. Je krijgt dan niet alleen de prijzen te zien van de webshop waar je het product oorspronkelijk hebt opgeslagen, ook krijg je dan prijzen te zien van andere webshops. Zo hoef je dus niet meer te zoeken naar de hoogste korting of een speciale aanbieding.

Yellowbag

Reacties (0)