Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LastPass kondigt extensie aan voor Microsoft Edge

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 9:21 CategorieWindows

Het populaire programma LastPass beschikt nu ook over een extensie voor Microsoft Edge voor gebruikers van Windows Insider. Terwijl gebruikers van Google Chrome en Mozille Firefox al enige tijd gebruik konden maken van de wachtwoordservice, is nu ook de extensie voor Microsoft Edge beschikbaar. Het is de bedoeling dat de extensie dit jaar ook nog beschikbaar komt voor zij die niet meedoen aan Windows Insider.

Vanwege een fout verscheen de extensie een aantal weken terug al in de Windows Store. Op dat moment was de toegang echter nog aardig beperkt, omdat de uitbreiding per ongeluk eerder online was gekomen dan de bedoeling was. Vanaf nu werkt de extensie wel goed en mag hij getest gaan worden. Dat is dan ook de reden dat Microsoft een aankondiging voor de extensie meenam in zijn Windows 10 Insider Preview build 14361.

Hoe werkt LastPass?

LastPass is een ideale extensie voor internetgebruikers die regelmatig hun wachtwoorden kwijtraken. LastPass onthoudt namelijk jouw wachtwoorden en kan ze vervolgens automatisch invullen zodra jij een website opent die om jouw gegevens vraagt. Ook kun je zelf bijhouden van welke sites de wachtwoorden zijn opgeslagen. Tevens kun je de passwords wijzigen of zelfs verwijderen uit het geheugen van LastPass.

Hoe krijg je de extensie?

Op dit moment is LastPass voor Microsoft Edge alleen nog beschikbaar voor deelnemers aan het Windows Insider programma, waarbij gebruikers hun mening kunnen geven over aanstaande updates. Later dit jaar komt de extensie voor een breder publiek beschikbaar. Mocht je al meedoen aan het Insider Program, dan is de extensie te downloaden via de Microsoft store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.