Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego Star Wars: The Force Awakens nu uit op iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2016, 19:08 CategorieApplicaties

Het is vanaf nu mogelijk de game Lego Star Wars: The Force Awakens te downloaden voor iPhone, iPad en iPod, maar nog niet voor Android. Het spel wordt binnenkort echter wel uitgebracht in Google Play, zodat Android-eigenaars ook met de game aan de slag kunnen.

Download nu Lego Star Wars: The Force Awakens

Vandaag is aangekondigd dat Lego Star Wars: The Force Awakens nu beschikbaar is in de App Store als mobiele game voor iPhone, iPad en and iPod touch. De mobiele versie bevat gevechten boordevol actie, spannende omgevingen en belangrijke personages. De game is zo ontworpen dat het optimaal gebruik maakt van de ‘pick up and play’-mogelijkheden op mobiele apparaten, zodat op elk moment en op elke locatie gespeeld kan worden. De mobiele game is binnenkort beschikbaar via Google Play voor Android apparaten.

Op iPhone, iPad and iPod touch apparaten kan het eerste hoofdstuk gratis gespeeld worden. In de loop van het jaar komen meer levels, character packs en extra content beschikbaar die in de app aangekocht kunnen worden. De game bevat verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens, die op een slimme en geestige LEGO-manier worden gebracht. Voor het eerst in een videogame kunnen spelers de nieuwe avonturen uit de Star Wars Melkweg beleven die zich afspelen in aanloop naar de film en daardoor zelfs nieuwe inzichten verwerven.

  • Lego Star Wars: The Force Awakens
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.