Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo TB-8703 N/F gelekt: 8″-tablet met fhd-scherm

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2016, 9:03 CategorieAndroid

Er is een nieuwe, onaangekondigde tablet van Lenovo gelekt. Het gaat hier om een 8″-model met een fhd-scherm, dat draait op Android 6.0 Marshmallow. De tablet is gespot bij TENAA, de Chinese communicatiewaakhond.

Nieuwe tablet van Lenovo gespot

Er is een nieuwe, onaangekondigde tablet van Lenovo opgedoken bij de TENAA, de Chinese communicatiewaakhond die alle technologie met betrekking tot communicatie beoordeelt voordat die op de markt wordt uitgebracht. De tablet heeft als modelnummer TB-8703 N/F en beschikt over een 8″-scherm en een full hd-resolutie. Onduidelijk is wat we precies van de tablet mogen verwachten; mogelijk betreft het hier een midrange tablet uit de S-familie, die als alternatief kan worden aangeboden op de Lenovo Tab 3 8.

lenovo-8-inch-gelekt-1

Onder de motorkap zit een 2,0GHz octacore Qualcomm Snapdragon 625-processor (dezelfde als in de Asus Zenfone 3). Verder lijken consumenten de keuze te krijgen uit 2GB of 3GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan interne opslagruimte. De schermresolutie komt neer op 1920 bij 1200 pixels. De batterij beschikt over 4250mAh. Met een dikte van 8,7 millimeter en een gewicht van 334 gram, is de tablet behoorlijk compact. Daarnaast is te zien dat er twee camera’s aan boord zijn. De fabrikant heeft echter nog niets aangekondigd.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 8
Android Lollipop (5.1)
Asus ZenFone 3 (ZE552KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.