Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG brengt tegenwoordig ook een security bulletin uit

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 10:43 CategorieAndroid

Fabrikant LG heeft laten weten voortaan ook een security bulletin voor Android-updates uit te brengen, net zoals Google en Samsung nu al doen. Op die website kun je meer lezen over de aspecten die zijn aangepast voor smartphones en tablets met Android.

LG lanceert zijn eigen security bulletin

Sinds de Stagefright-exploitatie, nemen verschillende fabrikanten en platformhouders hun updates veel serieuzer. Zo brengt Google nu elke maand een update voor Nexus-apparaten uit, die ervoor zorgt dat de toestellen altijd voorzien zijn van de laatste beschermingen. Samen met Samsung brengt het bedrijf ook een security bulletin uit, zodat Android-gebruikers kunnen lezen wat er precies is aangepast. Niet alle informatie staat echter beschreven; want anders zouden kwaadwillenden meteen weten waar ze moeten zoeken.

LG volgt Samsung en Google nu in de voetsporen door ook zelfs een security bulletin uit te brengen voor zijn Android-producten. Ook op deze pagina kun je informatie vinden over de laatste beveiligingsupdate voor je LG-smartphone of -tablet. Wanneer je nu naar de website navigeert, dan tref je daar informatie aan over de update uit mei, omdat dit de meest recente update is van het bedrijf. Ook is er een sectie te vinden met problemen die specifiek voor LG-apparaten gelden – maar die pagina is momenteel helemaal leeg en dat is goed nieuws.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.