Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lightning-to-Headphone-adapters voor iPhone gespot

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 10:29 CategorieAccessoires

Voor de aankondiging van de nieuwe iPhone is er al een accessoire opgedoken: de Lightning-to-headphone-adapter voor je trouwe koptelefoon. Een hardnekkig gerucht over het nieuwe toestel is dat de koptelefoonaansluiting zal verdwijnen op het toestel.

Geen koptelefoonaansluiting voor de nieuwe iPhone?

Het lijkt toch waarheid te gaan worden, het gerucht dat Apple de koptelefoonaansluiting uit de nieuwe iPhone voor dit jaar haalt en die vervangt met een Lightning-poort. Maar wat nu als je gewoon je oude, trouwe koptelefoon wil blijven gebruiken, omdat Bluetooth-headsets nog niet jé van hét zijn? Dan doe je er goed aan een accessoire zoals de Lightning-to-headphone-adapter te kopen, zoals hierboven is afgebeeld. Een Chinese accessoiremaker biedt de dongle al aan, in verschillende soorten en maten – maar ze zijn nog niet verkrijgbaar.

Twee van deze adapters bevatten ook een micro-usb-poort voor het opladen tijdens het luisteren. De accessoires hebben nog geen prijs gekregen en zijn ook niet klaar om verstuurd te worden en vallen mogelijk niet onder het Made for iPhone-programma, maar laten onbedoeld wellicht wel al vast zien wat Apple later dit jaar voor ons in petto heeft. Mogelijk zal Apple een eigen koptelefoon met Lightning-aansluiting gaan uitbrengen, maar ook dat is nog een gerucht op dit moment. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de fabrikant.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.