Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech brengt multifunctioneel toetsenbord op de markt

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 15:43 CategorieAccessoires

Voor gebruikers die regelmatig wisselen tussen hun tablet, desktop en smartphone is Logitech met een nieuw toetsenbord op de markt gekomen. Het gaat om de Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard. Met het toetsenbord kun je makkelijk wisselen tussen gebruik met de desktop, met de tablet en met de smartphone.

Wat kan de Logitech K780?

In totaal kun je drie apparaten koppelen aan het toetsenbord. Zodra je dat gedaan hebt kun je met de handige Easy-Switch-knop gemakkelijk switchen tussen de apparaten. Mocht je dan een WhatsApp-gesprek binnenkrijgen op je smartphone, kun je eenvoudig antwoorden via jouw toetsenbord en hoef je niet alles in te typen via het touchscreen van je telefoon.

Logitech K780 toetsenbord 2

Een andere handige functie van de tablet is dat je jouw smartphone en tablet erop kunt plaatsen. Het is namelijk tegelijkertijd ook een standaard. Welk apparaat je aansluit op het toetsenbord, maakt overigens niets uit. Het toetsenbord is compatibel met Windows-, Android- en iOS-apparaten. Verbinden kan via Logitech Unifying USB-technologie of via Bluetooth. Ook kun je een aardige tijd doen met de batterij. Het is de bedoeling dat die 24 maanden meegaat.

Beschikbaarheid

De verwachting is dat het draadloze toetsenbord vanaf begin augustus in de winkels ligt. Logitech heeft het keyboard een adviesprijs van 99,99 euro meegekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.