Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow-update nu beschikbaar voor de OnePlus 2

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 9:33 CategorieAndroid

OnePlus heeft deze week eindelijk de Marshmallow-update vrijgegeven voor de OnePlus 2. De update is nu over-the-air binnen te halen op de populaire phablet. De nieuwe mogelijkheden komen grotendeels overeen met wat er in de bèta werd aangeboden.

Download OxygenOS 3.0.2 voor OnePlus 2

Deze week heeft fabrikant OnePlus de Marshmallow-update vrijgegeven voor de OnePlus 2. Het gaat hier om een nieuwe versie van het OxygenOS, namelijk versie 3.0.2, die op zijn beurt is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow. De software-update is grotendeels gelijk aan wat we al in de bèta tegenkwamen: Marshmallow-functies, met daar bovenop enkele OxygenOS-aspecten die voor de telefoon zijn gemaakt.

  • Android 6.0.1 Marshmallow
  • Verbeterde Doze-modus, voor nog meer energiebesparing
  • Prestatieverbeteringen voor het systeem
  • Vingerafdrukscanner werkt beter
  • Camera van OnePlus heeft een nieuwe user interface
  • MaxxAudio en Tuner zijn verwijderd; Dirac HD is nu geïntegreerd
  • Shelf UX is verbeterd
  • Apps zijn vast te pinnen in de tab ‘recent’, zodat ze niet verdwijnen wanneer je de lade leegmaakt
  • SwiftKey-update naar versie 6.3.3

Een medewerker van OnePlus heeft aangegeven dat iedereen met een OnePlus 2 binnen nu en dinsdag toch echt wel de update zou moeten hebben ontvangen. Wanneer je de update naar de nieuwe software maakt, dan zal de cache voor de vingerafdrukscanner worden geleegd – die zul je dus daarna opnieuw moeten instellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.