Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer bewijs ‘dark mode’ in iOS 10 gevonden

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 10:04 CategorieiPad

Officieel is deze feature niet aangekondigd, maar het lijkt erop dat iOS 10 ook een dark mode zal introduceren, die de kleuren aanpast op het scherm, na een bepaalde tijd in de avond. Nu is er al wel meer bewijs voor gevonden.

Dark mode voor iOS 10

Er is meer bewijs gevonden voor de dark mode in de code van iOS 10. De nieuwe modus, die in de avond (automatisch?) geactiveerd kan worden en de kleuren aanpast op het scherm, zou namelijk nu ook in de app voor de instellingen werken. Daardoor is nu het gerucht ontstaan dat Apple de modus voor heel het systeem wil laten werken en niet alleen voor specifieke apps of onderdelen. Daarnaast is het zo dat wanneer je aan Siri vraagt of ze dark mode aan wil zetten, dat ze zegt dat het nu niet kan – ze geeft dus niet één of ander algemeen antwoord.

Daarnaast is er nog een extra knopje opgedoken in de Control Center. Het gaat hier voor nu om een lege knop, waarvan nog niet duidelijk is wat we er straks mee zouden kunnen doen. De gedachte leeft dat het hier om een knop gaat voor het in- en uitschakelen van de telefoonverbinding. Die knop ontbreekt namelijk nog. Voor nu is het zo dat je nog naar de instellingen dient te gaan, waar je de verbinding kunt uitschakelen. Een onnodige handeling, lijkt ons, waardoor dit nog helemaal nog geen vreemd idee is. Apple heeft niet gereageerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.