Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met KNIPPR kun je kabelvrij tv kijken op je tablet of smartphone

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 8:03 CategorieApplicaties

T-Mobile is met een nieuwe dienst op de markt gekomen. Het is vanaf nu mogelijk om kabelvrij televisie te kijken via je laptop, tablet of smartphone. De service heet KNIPPR en T-Mobile vraagt een vast bedrag per maand om gebruik te kunnen maken van de nieuwste service.

Hoe werkt KNIPPR

T-Mobile is er in de afgelopen jaren achtergekomen dat niet iedereen anno 2016 nog een televisie-abonnement wil aanschaffen. Voor die mensen is KNIPPR de ideale oplossing. Niet alleen kun je met KNIPPR overal waar je wilt televisie kijken, ook kun je zelf bepalen welke zenders je in jouw abonnement wilt hebben. En alhoewel je wellicht anders zult vermoeden gezien de dienst op de markt is gebracht door T-Mobile, kunnen ook liefhebbers die geen klant zijn bij die provider een abonnement nemen op KNIPPR. Daarbij is er zowel een applicatie van iOS als een applicatie voor Android op de markt gekomen.

De kosten van KNIPPR

T-Mobile heeft ervoor gekozen om zijn klanten een maandelijkse vergoeding te vragen. Je betaalt 10,99 euro per maand voor het basispakket. Vervolgens kun je zelf extra zenders kiezen. Ook krijg je de eerste maand van je abonnement cadeau, zodat je goed kunt kijken of KNIPPR echt iets voor jou is. Het basispakket wordt gevormd door de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS 6, RTL 7, NET 5, Veronica, RTL 8, SBS 9 en RTL Z.

 • KNIPPR

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. joop
  13 mei, 2017 om 22:19

  Het is echt vet amazing ben er blij mee , en het werkt ook onder linux , Ziggo go werkt niet onder Linux , en je kan pauzeren en terug spoelen. en 7 dagen terug kijken.

  Nu kan ik onder Ubuntu op mijn laptop in HD tv kijken overall :)

  Van mij krijgt het een 9+

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.