Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minecraft Story Mode Episode 6 nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2016, 9:07 CategorieAndroid

Vanaf nu is het mogelijk de nieuwste aflevering van Minecraft Story Mode te downloaden voor Android en iOS, zowel los als binnen de seizoenspas. Mocht je de seizoenspas al hebben aangeschaft, dan is het mogelijk de aflevering nu gratis binnen te halen. Anders kost een episode ongeveer vijf euro.

Download nu episode 6 van Minecraft Story Mode

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is de nieuwste episode van Minecraft Story Mode te downloaden voor zowel Android als iOS. Deze aflevering is onderdeel van een nieuwe seizoenspas die je kunt aanschaffen. Binnen die pas vallen drie nieuwe afleveringen, waarvan de eerste nu dus beschikbaar is gemaakt. De nieuwe avonturen gaan verder na de vijfde aflevering en bieden enkele YouTubers, gericht op gaming, een bijrol aan. Het gaat hier om Stampy Cat, Stacy Plays, DanTDM, LDShadowLady en CaptainSparklez.

In aflevering zes van Minecraft Story Mode stappen Jesse en zijn vrienden (de hoofdrolspelers) in een nieuwe portal en belanden in een wereld waar zombies rondlopen. Ook ontdekken ze een spookhuis dat ze besluiten te verkennen. Mocht je interesse hebben in het nieuwe avontuur, dan kun je een losstaande aflevering voor ongeveer vijf euro aanschaffen (afhankelijk van het gekozen platform). Anders kost een seizoenspas zo’n vijftien euro, waarmee je tevens toegang krijgt tot de twee andere, nog niet verschenen, afleveringen binnen de serie.

  • Minecraft: Story Mode
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.