Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minecraft Story Mode Episode 6 verschijnt volgende week

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 10:02 CategorieAndroid

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de volgende aflevering voor Minecraft Story Mode volgende week wordt gelanceerd, met bijzondere bijrollen. De episode zal namelijk enkele YouTubers bevatten, die worden geïntegreerd in het doorlopende verhaal.

Minecraft Story Mode Episode 6 verschijnt volgende week

Minecraft Story Mode is de eerste game van Telltale Games die meer afleveringen binnen hetzelfde seizoen krijgt, nadat het oorspronkelijke verhaal al was afgelopen. Het is niet de eerste Telltale-game die meer dan vijf afleveringen krijgt (Game of Thrones heeft er zes), maar wel de eerste die er acht krijgt. De eerste van de drie nieuwe afleveringen moet volgende al verschijnen op alle platformen (Android, iOS, Windows, Xbox, PlayStation, et cetera) en zal bijrollen aanbieden voor enkele YouTubers die zich op gaming hebben gericht.

Het gaat hier om Stampy Cat, Stacy Plays, DanTDM, LDShadowLady en CaptainSparklez. Hoe ze precies in de afleveringen worden neergezet is natuurlijk nog een verrassing, maar de onderstaande video kan wellicht een tipje van de sluier oplichten. Jesse en zijn vrienden (de hoofdrolspelers) stappen in een nieuwe portal en belanden in een wereld waar zombies rondlopen. Ook ontdekken ze een spookhuis die ze besluiten te verkennen. Vanaf 7 juni is de aflevering te downloaden, die met een losse season pass ook binnen te halen is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.