Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z komt in drie kleuren beschikbaar’

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 12:17 CategorieAndroid

Alles wijst erop dat op donderdag de Motorola Moto Z Play en de Motorola Moto Z Style onthuld gaan worden tijdens Lenovo Tech World in Silicon Valley. In aanloop naar het evenement zijn er een aantal foto’s naar buiten gekomen die alvast het een en ander lijken te onthullen wat betreft de nieuwe toestellen, onder andere de kleuren waarin de phablets beschikbaar komen.

Kleuren van de Motorola Moto Z

De foto’s werden in eerste instantie geplaatst op Weibo en al gauw opgepikt door onder andere Phone Arena. Aan de hand van de afbeeldingen verwacht het eerdergenoemde medium dat de Moto Z-toestellen in drie verschillende kleuren leverbaar komen: goud, zilver en rose goud. Die gedachte is onder andere gebaseerd op onderstaande foto. Daarop zijn ook de eerste knoppen te zien en valt het vooral op dat de camera aan de achterkant fors uitsteekt.

Een foto die is geplaatst door NuDge||– (@nudge_tech) op

Een ander gerucht dat momenteel de ronde doet, is dat de smartphones zouden beschikken over 10x optische zoom. Ook zouden de phablets uitgerust zijn met een vingerafdrukscanner. Ongetwijfeld dat het bedrijf achter beide toestellen op donderdag met meer informatie naar buiten zal komen tijdens Lenovo Tech World. Eerder kwamen er al foto’s naar buiten van Style Mods voor de Moto Z-toestellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.