Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z Play gespot bij de Geekbench’

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2016, 13:27 CategorieAndroid

Mogelijk is de Motorola Moto Z Play gespot bij de Geekbench, een phablet die de fabrikant niet heeft aangekondigd tijdens de Moto Z-onthulling. Het is dus nog even afwachten of dit echt de Moto Z Play is, of dat Motorola ondertussen aan een ander toestel werkt.

Is dit de Motorola Moto Z Play?

Er is een mysterieus nieuw apparaat opgedoken bij de Geekbench, een benchmark waar vaak nieuwe smartphones en tablets in verschijnen voordat ze worden aangekondigd door de respectievelijke fabrikanten. Het gevonden toestel heeft de naam Motorola XT1635-01 meegekregen, wat mogelijk de Motorola Moto Z Play kan zijn. In de benchmark is te zien dat de Motorola XT1635-01 draait op een Qualcomm Snapdragon 625-processor (msm8953) en beschikt over 3GB aan werkgeheugen – en dat lijkt nogal op die andere Moto Z.

Er zijn maar weinig geruchten verschenen over deze onaangekondigde Moto Z-versie. Wat wel in het geruchten-circuit te vinden is, is dat het toestel moet beschikken over een full hd 5,5″-scherm, een zestien megapixel-camera en een frontcamera van vijf megapixel. Verder zou er een krachtige accu van 3600mAh aanwezig zijn. Daarnaast zou de phablet hetzelfde basale design van de Moto Z gaan krijgen en ondersteuning aanbieden voor de Moto Mods. Motorola zou dit toestel in de markt kunnen zetten als een goedkoper alternatief van de Moto Z.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.