Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola ruilt Moto X toch niet in voor nieuwe Moto Z-lijn

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2016, 9:03 CategorieAndroid

In de afgelopen periode zag het er ernstig naar uit dat Motorola een punt zou zetten achter Moto X. Alles wees erop dat die lijn ingeruild zou gaan worden voor een nieuwe lijn: Moto Z. Reden genoeg voor Lenovo, het bedrijf dat Motorola tegenwoordig in handen heeft, om te reageren op de kwestie.

Moto X nog niet verdwenen

AndroidAuthority slaagde erin om contact te krijgen met Lenovo. Zij vroegen naar Moto X. “De Moto X-lijn leeft nog”, klonk het resoluut. “De Moto X Force is recent nog in diverse markten over de hele wereld uitgekomen. Moto X en Moto Z delen een aantal dezelfde geweldige kwaliteiten, maar ze leveren over het geheel gezien andere ervaringen.”

“Ze versterken ons portfolio voor de klanten die op zoek zijn naar de perfecte smartphone die bij hun behoefte past”, aldus het bedrijf. De liefhebbers die echt op zoek zijn naar een nieuwe ervaring wat betreft hun smartphone, zullen zich gaan wenden tot Moto Z met zijn uitbreidingen: de Moto Mods, zo meent Lenovo. Liefhebbers die uitkijken naar de Moto Z-toestellen hoeven in ieder geval niet heel lang meer te wachten. De toestellen verschijnen in september van 2016. Lenovo hoopt daarbij dat ontwikkelaars aan de slag gaan om MotoMods te maken voor de Moto Z.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.