Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix op iPad ondersteunt Picture in Picture

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2016, 9:11 CategorieApplicaties

Er is nu een update beschikbaar voor Netflix op iPad. Wanneer je de update binnenhaalt, dan zal Netflix Picture in Picture ondersteunen. Je hebt daarvoor niet alleen de nieuwste versie van de videostreamingdienst nodig, ook dien je iOS 9.3.2 te hebben geïnstalleerd.

Netflix op iPad ontvangt een update

Netflix op iPad heeft deze week een update gekregen. Zo is het nu mogelijk om naar de films en series op de videostreamingdienst te kijken, terwijl je iets anders aan het doen bent. De applicatie biedt namelijk vanaf nu ondersteuning aan voor Picture in Picture. Dat houdt in dat je Netflix in een kleiner scherm kunt plaatsen en naar de zijkant kunt verplaatsen, waardoor de rest van het scherm overblijft voor andere dingen. Je hebt niet alleen de nieuwste versie van de streamingdienst nodig, ook dient je iPad te beschikken over iOS 9.3.2.

Netflix heeft tevens een lijst met iPads vrijgegeven die Picture in Picture ondersteunen in combinatie met de app.

De vorige update die Netflix op iPad kreeg, stond in het teken van video-optimalisatie voor het grote scherm van de iPad Pro en ondersteuning voor 3D Touch.

  • Netflix
  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.