Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe features voor WhatsApp Messenger al gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2016, 9:46 CategorieAndroid

Er zijn enkele features gelekt die in de toekomst mogelijk naar de populaire berichtendienst WhatsApp Messenger zullen komen. Het is op moment van schrijven niet duidelijk wanneer deze features naar de apps op Android, iOS en Windows Phone zullen komen.

Meer functies voor WhatsApp Messenger onderweg

WhatsApp Messenger wordt mogelijk binnenkort voorzien van enkele nieuwe features. Dat blijkt uit een gelekte bèta. Eén van de nieuwste features is de mogelijkheid muziek te delen met je contactpersonen. Dat kun je met de muziek doen die je lokaal hebt opgeslagen of met de muziek die je beluistert via de muziekstreamingdienst Apple Music. Voor de laatstgenoemde optie hebben beide luisteraars wel een abonnement nodig op de muziekstreamingdienst. De muziek wordt afgespeeld binnen een native muziekspeler.

Daarnaast zijn er ‘grote emoji’ onderweg naar de populaire berichtendienst. Deze emoji zouden drie keer groter moeten zijn dan de huidige, zoals dat in iOS 10 ook het geval zal zijn. Wellicht implementeert WhatsApp Messenger deze feature als middel tegen de grote stickers in Telegram. Daarnaast krijgen admins van openbare groepen ook de mogelijkheid een link terug te trekken, zodat de openbare groep weer gesloten wordt. Deze features duiken nu dus op in verschillende bèta’s. Over een releasedatum is momenteel niets bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.