Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe iPhone krijgt een verbeterde Taptic Engine’

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 9:54 CategorieiPhone

Over de nieuwe iPhone wordt gezegd dat er een verbeterde motor aanwezig is, die voor meer en complexere tactiele trillingen kan zorgen. Helaas kan het geruchtencircuit verder niets over de motor kwijt, maar het is geen gekke gedachte dat Apple dit zou willen doen.

‘Nieuwe iPhone krijgt een verbeterde Taptic Engine’

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, dan krijgt de nieuwe iPhone, voor 2017, een verbeterde Taptic Engine. Deze motor zou in staat zijn complexere trillingen te verzorgen. Helaas kan het geruchtencircuit verder geen details geven over de verbeterde motor. Desondanks is het geen vreemde gedachte dat Apple de motor in zijn apparaten wil verbeteren, zeker voor het model van volgend jaar pas. De nieuwe engine zou voor meer opties met betrekking tot 3D Touch kunnen zorgen en voor meer haptische feedback kunnen zorgen.

Hoewel de iPhone 7 Plus dus nog moet worden aangekondigd, zou er al ontzettend veel informatie over de iPhone 8 beschikbaar zijn. Zo zou het toestel worden voorzien van een edge-to-edge-display gemaakt van oled. Ook zou deze smartphone draadloos opladen ondersteunen en geen fysieke homeknop krijgen. Daarnaast zou Apple de naam 7S overslaan en meteen voor het cijfer acht willen gaan, om de veranderingen in de hardware te benadrukken. Voorlopig moeten we de aankondiging van de nieuwe iPhones nog maar even afwachten.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.