Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe superphone HP Elite X3 krijgt wifi- en bluetoothcertificaten

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2016, 22:55 CategorieWindows

Er is weer wat nieuws over de nieuwe superphone van HP, de HP Elite X3. Het Windowstoestel zou rond deze zomer uit moeten komen en dat HP hier werk van maakt, blijkt uit de wifi- en bluetoothcertificaten die inmiddels zijn bemachtigd.

Superphablet met Windows

Zelfs de grootste critici van HP moeten erkennen dat de nieuwe Elite X3 een toestel wordt met zeer indrukwekkende specificaties en vaardigheden. De telefoon is bedoeld voor het zakenleven. HP maakt vooral reclame met Windows Continuum-achtige zaken, zoals een docking station die een verbonden monitor in staat stelt om de desktopversie van Windows 10 te draaien.

6-inch scherm

De phablet krijgt een bijna 6-inch scherm (om precies te zijn, 5,96 inch) met een resoluite van 2560×1440 pixels. 4GB ram vergezelt de Qualcomm Snapdragon 820-processor, die overigens op 2,15Ghz is geklokt. Het opslaggeheugen omvat 64GB en de telefoon is uitgerust met Corning Gorilla Glass 4 om krassen en breuken tegen te gaan. Er zitten twee stereospeakers in, 3 omni-directionele microfoons met ruisreductie, en ter uitbreiding van het geheugen kan er een micro sd-kaart in worden gestoken tot maximaal 2 terabyte. Die bestaan overigens nog niet.

Zakelijke software

Twee nanosimkaarten kan deze phablet slikken, en er is allerlei zakelijke software in te vinden. De achtercamera kan foto’s maken in 16 megapixel, de frontcamera in 8 megapixel. Een vingerafdruksensor ontbreekt niet, en er zitten allerlei beveiligingsopties in.De batterij van 4150 mAh moet in staat zijn om deze hele grote phablet dik een dag in leven te houden. Waterdicht en stofdicht is ie ook.

Al eerder gaf HP een video vrij van de nieuwe phablet (hier terug te zien). Inmiddels zijn er ook twee nieuwe, en die staan hieronder.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.