Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie VLC voor Android nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 9:49 CategorieAndroid

Het is vanaf nu mogelijk de nieuwe versie van de mediaspeler VLC te downloaden voor Android, die een aantal mooie features toevoegt aan het arsenaal van de app. Zo kun je nu eindelijk de content op je NAS of andere lokale plekken binnen je thuisnetwerk bekijken op je Android.

Download nu VLC 2.0 voor Android

VLC heeft eindelijk de 2.0-versie uitgebracht van zijn mediaspeler voor Android, nadat het team achter de app eerst de nieuwe functies uitgebreid heeft kunnen testen. Ten eerste is het zo dat je nu kunt kiezen welke interface je wil gebruiken. Wil je de standaard Android-interface, het menu van Android TV of een combinatie daarvan? Welke je ook kiest, er zijn kleine dingen aan veranderd. De keuze tussen de interfaces is voornamelijk handig voor tablets met een groot scherm of wanneer je het beeld van je Android op je televisie plaatst.

Daarnaast ben je nu in staat om mediabestanden vanuit je netwerkopslag af te spelen binnen de app. VLC 2.0 ondersteunt diverse protocollen (UPnP, NFS, FTP, SFTP, smb, Windows Shares en meer). Heb je een netwerkmap of een url gevonden die je vaker wil bezoeken, dan heb je ook de mogelijkheid deze als favoriet te bestempelen. Bovendien is het nu mogelijk een afspeellijst aan te maken en zijn er kleine aanpassingen gedaan aan de geschiedenissectie en de notificaties. Je vindt de nieuwste versie van VLC voor Android nu op APK Mirror.

  • VLC for Android
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.