Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 3 beschikbaar in zes verschillende varianten’

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 9:52 CategorieAndroid

Wanneer de OnePlus 3 straks beschikbaar is, dan heb je de keuze uit zes verschillende varianten als we de nieuwste geruchten mogen geloven. In principe valt het wel mee met de keuze, aangezien het om de hoeveelheid werk- en opslaggeheugen gaat en de combinatie die je daar van wil hebben.

Gerucht: zes varianten van de OnePlus 3

Als we de nieuwste geruchten over de OnePlus 3 mogen geloven, dan hebben we straks de keuze uit zes verschillende modellen. Nu valt het gelukkig wel mee met die keuze, aangezien het om de combinatie werk- en opslaggeheugen gaat. Er komen mogelijk drie varianten met 4GB aan werkgeheugen uit (32GB, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen) en drie varianten met 6GB aan werkgeheugen, met dezelfde optie wat de interne ruimte betreft. Het goedkoopste model heeft mogelijk ook al een prijs gekregen van maar liefst 369 dollar.

Fabrikant OnePlus heeft eerder aangekondigd dat de OnePlus 3 op 15 juni wordt aangekondigd in China, om tien uur in de ochtend (lokale tijd). De aankondiging zal om vier uur in de nacht Nederlandse tijd gaan plaatsvinden. Daarnaasr heeft het bedrijf al laten weten dat de presentatie volledig in virtual reality te volgen zal zijn. Daarvoor kun je bijvoorbeeld de Loop VR gebruiken, de virtual reality-headset van het bedrijf, waar je bijna alle 5″- en 6″-toestellen in kwijt kunt. Met de Loop VR kun je het toestel ook meteen aanschaffen.

  • Delen:

Reacties

  1. Daan Waalboer
    07 juni, 2016 om 12:09

    Tegenvaller. We kregen al maanden te horen dat de prijs erg laag zou zijn voor het instapmodel. Heb zelfs dingen van $279 tot $329 gelezen.
    Als de basisversie van 4GB RAM en 32 GB ROM al $369 moet gaan kosten, dan is Oneplus nauwelijks nog een prijsvechter te noemen. Xiaomi en LeEco zitten dan in exact dezelfde categorie met respectievelijk hun Mi5 en Max 2. Zelfs LG loopt dan niet ver achter met hun G5.

    Enige redmiddel in mijn ogen is dat de prijs niet exponentieel stijgt als ze er wat geheugen bij proppen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.