Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 komt niet beschikbaar in kleuren groen en rood

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2016, 9:48 CategorieAndroid

De OnePlus 3 is momenteel wellicht een van de meest populaire smartphones op de markt. In de afgelopen periode is er al een hoop gesproken en geschreven over de OnePlus 3, maar één gerucht was wel erg hardnekkig. Zo zou de telefoon mogelijk in de kleur rood of in de kleur groen op de markt komen. OnePlus heeft nu laten weten dat dat niet gebeurt.

OnePlus 3 in rood of groen

De geruchten met betrekking tot de kleur rood en de kleur groen kwamen in de afgelopen periode niet uit de lucht vallen. Zo verscheen zelfs een foto van een rode variant op de Chinese website van OnePlus, maar inmiddels hebben de makers van het toestel orde op zaken gesteld. De OnePlus 3 zul je officieel alleen tegen gaan komen in de kleuren Graphite en Soft Gold, zo liet OnePlus weten volgen Android Headlines. Liefhebbers die gewacht hebben met het bestellen tot andere kleuren beschikbaar kwamen, hoeven dat dus niet langer te doen.

De OnePlus 3 werd op 14 juni officieel aangekondigd. Het gaat om een phablet met een 5,5 inch scherm en 6GB aan werkgeheugen. De interne opslagruimte bedraagt 64GB en de prijs in Nederland is 399 euro. Mocht je jouw smartphone toch willen pimpen, dan kun je verschillende beschermhoezen bestellen voor de telefoon. Op de officiële website van het bedrijf kosten die doorgaans 24,95 euro per stuk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.