Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 wordt op 15 juni in China aangekondigd (update)

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 12:54 CategorieAndroid

OnePlus heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 3 op 15 juni in China wordt aangekondigd. Je kunt de presentatie in virtual reality volgen. Op die dag weten we zeker in welke vormen de nieuwe OnePlus geleverd – waaronder mogelijk eentje met 6GB aan werkgeheugen.

De OnePlus 3 komt eraan

Update: OnePlus heeft tevens bekendgemaakt dat de smartphone zonder invite te koop is.

Fabrikant OnePlus heeft aangekondigd dat de OnePlus 3 op 15 juni wordt aangekondigd in China, om tien uur in de ochtend (lokale tijd). De aankondiging zal om vier uur in de nacht Nederlandse tijd gaan plaatsvinden. Eerder heeft het bedrijf al laten weten dat de presentatie volledig in virtual reality te volgen zal zijn. Daarvoor kun je bijvoorbeeld de Loop VR gebruiken, de virtual reality-headset van het bedrijf, waar je bijna alle 5″- en 6″-toestellen in kwijt kunt. Met de Loop VR kun je het toestel ook meteen aanschaffen.

Over de OnePlus 3 is al een hoop naar buiten gebracht qua specificaties. Zeker weten doen we het over twee weken pas. Tot die tijd moeten we het nog doen met geruchten. Zo zou OnePlus van plan zijn om niet met één, maar met twee versies op de proppen te komen. De eerste versie zou dan 4GB aan werkgeheugen krijgen, terwijl de tweede 6GB aan werkgeheugen moet krijgen. Verder zouden beide versies van 5,5″-scherm gaan krijgen met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, evenals een Qualcomm Snapdragon 820 en 64GB opslagruimte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.