Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Op Instagram foto’s plaatsen nu eenvoudiger op iOS

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2016, 9:10 CategorieApplicaties

Instagram heeft een update voor de iOS-applicatie uitgebracht, waardoor het gemakkelijker is foto’s te delen op het sociale netwerk. Je kunt die foto’s nu namelijk vanuit de officiële foto-applicatie, evenals andere applicaties delen.

Op Instagram foto’s plaatsen nu eenvoudiger op iOS

Vanaf vandaag wordt het op iOS gemakkelijker foto’s en video’s te delen op het sociale netwerk Instagram. Gebruikers zijn namelijk in staat hun materiaal te delen zonder daarvoor eerst de app te hoeven openen. Versie 8.2 van de app bevat namelijk een iOS-extensie die gebruikers in staat stelt foto’s vanuit andere apps, zoals bijvoorbeeld de officiële foto-applicatie, te delen. Daarnaast kun je de foto of video voorzien van wat tekst. Maar wil je dat materiaal eerst bewerken met filters, dan zul je toch echt de app moeten openen voor het posten.

De nieuwe extensie wordt dus meegeleverd met de nieuwste versie van de dienst. Wanneer je een foto op je smartphone of tablet tegenkomt, dan kun je op het deelknopje drukken en op de extensie van Instagram tappen. Je kunt ook instellen waar je het app-icoon wil zien op de deellijst, zodat je er wellicht nog sneller bij kunt. Nu de Instagram-app op iOS eindelijk deze deelfunctie heeft, staat er een volgende belangrijke update op de agenda van de community: een officiële iPad-app. Daarvoor is momenteel helaas nog niets bekendgemaakt.

  • Instagram
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.