Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Persafbeeldingen Samsung Galaxy Tab S3 8.0 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 15:53 CategorieAndroid

Er zijn drie persafbeeldingen gelekt waarop we de Samsung Galaxy Tab S3 8.0 kunnen zien met een design tot weinig verrassends met zich meebrengt. De afbeeldingen zijn gelekt door de beruchte twitteraar Evan Blass, die in het verleden vaker foto’s van onaangekondigde tablets naar buiten bracht.

Samsung Galaxy Tab S3 8.0 te zien op persafbeeldingen

Evan Blass, een beruchte en bekende twitteraar die wel vaker foto’s van producten lekt voordat ze worden aangekondigd, heeft foto’s van de Samsung Galaxy Tab S3 8.0 naar buiten gebracht. Op dit moment werkt Samsung achter de schermen (maar zou dat net zo goed ervoor kunnen doen) aan de tablet, die het bedrijf binnenkort zou moeten aankondigen. Vorige maand dook het apparaat al op bij TENAA, de Chinese communicatie-waakhond, waardoor we al een goed beeld hebben van de specs die in de premium tablet komen te zitten.

samsung-galaxy-tab-s3-8-0-lek

De Tab S3 8.0 zou even zwaar en even groot moeten zijn als zijn voorganger. Het verschil zit hem dan ook onder de motorkap, daar zou namelijk een octacore 1,8GHz Snapdragon 652-processor te vinden zijn, in plaats van een octacore 1,9GHz Exynos Octa 5433. Ook is er nu Marshmallow aanwezig, in plaats van Lollipop. Voor de rest zou alles gelijk moeten blijven aan het vorige model, dus een resolutie van 1536 bij 2048 pixels, Amoled-scherm, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte, uitbreidbaar geheugen en een accu van 4000mAh.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.