Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Porsche Design 2-in-1 met Windows 10 aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 9:28 CategorieWindows

Deze week is de Porsche Design 2-in-1 aangekondigd, een Windows 10-ultrabook die ook te gebruiken is als tablet die eind 2016 moet verschijnen. De aankondiging is gedaan door Microsoft; verwacht wordt dat het apparaat direct is voorzien van de Anniversary Update.

Dit is de Porsche Design 2-in-1 met Windows 10

Microsoft heeft deze week de Porsche Design 2-in-1 ultrabook aangekondigd. Dit apparaat – dat als laptop, maar ook als tablet te gebruiken is dankzij het scharnier – wordt voorzien van Windows 10 en zal na de zomer worden uitgebracht. De verwachting is dus dat deze 2-in-1 direct de Anniversary Update met zich meekrijgt, die een hoop nieuwe features aan het platform toevoegt, aangezien de release na de zomer plaatsvindt. Momenteel is het nog niet duidelijk of deze 2-in-1 ultrabook ook naar Nederland toe zal komen en hoe duur die dan wordt.

Microsoft heeft aangekondigd dat de tablet-pc op Intel-hardware draait. Verwacht wordt dat het hier gaat om een Intel Kaby Lake-processor, die later dit jaar wordt uitgebracht, waardoor de release nog wel eens in de winter van 2016 kan plaatsvinden. De Porsche Design 2-in-1 beschikt over een 13,3″-scherm en biedt ondersteuning aan voor digitizer en de Porsche Design-stylus. Daarnaast zul je ook Windows Hello 2.0, Cortana en nieuwe Inking Features gaan tegenkomen op het apparaat. Het wachten is nu op de releasedatum van de computer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.