Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reageren op dm’s van Twitter in notificatie op Android mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2016, 18:08 CategorieAndroid

Het is voor gebruikers van Twitter nu mogelijk direct te reageren op een direct message (dm) vanuit de notificatiebalk op Android, dankzij een verse update. Hierdoor hoef je de app niet meer te openen voordat je een antwoord kunt geven op het privébericht.

Reageren op dm’s van Twitter in notificatie op Android mogelijk

Het ziet er naar uit dat er een aantal Android-ontwikkelaars voorop willen lopen op de zaken. Niet alleen Facebook Messenger, Hangouts en WhatsApp doen dat door de functie te introduceren waardoor het mogelijk is te reageren in de notificatiebalk op Android, ook Twitter heeft dat nu gedaan. Eerder introduceerde het sociale netwerk al zijn geheel nieuwe Material Design-applicatie voor Android en deze week wacht er dus een verse update op je. Dankzij de update hoef je de app niet meer te openen wanneer je wil reageren op een dm.

Dm staat voor ‘direct message’ en wordt op het netwerk gezien als een privébericht. Voorheen waren die berichten gebonden aan dezelfde regels als de tweets, maar in de afgelopen maanden heeft Twitter een hoop veranderingen doorgevoerd. De dm-functie is nu een soort chatdienst geworden, waarin je met allerlei mensen kunt chatten, zonder een laag karakterlimiet. Daarnaast is het zo dat je dankzij deze update ook op dm’s kunt reageren middels je smartwatch met Android Wear. De update kan nu elk moment op je toestel verschijnen.

Zoek je een mooiere en meer functionele Twitter-app? Check dan Flamingo.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.