Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 7 cases lijken design te onthullen

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2016, 10:59 CategorieAndroid

Naar verwachting zal Samsung zijn Galaxy Note 7 op 2 augustus aan het publiek tonen, maar in de afgelopen periode zijn we al een hoop te weten gekomen over de phablet met een 5,7 inch scherm. Die ontwikkeling lijkt niet op te houden, want nu zijn er zelfs foto’s naar buiten gekomen van de phablet.

Samsung Galaxy Note 7 cases

SamMobile kwam erachter dat er op internet hoesjes worden aangeboden voor de komende phablet van Samsung. De hoesjes worden gemaakt door Olixar en te koop aangeboden via de website Mobiel Fun. De foto’s lijken het een en ander van het design van de Samsung Galaxy Note 7 te onthullen. Naar aanleiding van de foto’s trekt het eerdergenoemde medium bijvoorbeeld de conclusie dat de Samsung leverbaar moet komen in de kleur wit en dat hij, zoals verwacht, beschikt over een curved display. Ook is er een slot aanwezig voor een S Pen stylus en lijkt het design erg op dat van de Samsung Galaxy S7 Edge.

Ook is direct bekend welke cases door Olixar op de markt gebracht gaan worden. Op dit moment zijn de hoesjes te pre-orderen in de kleuren Blue Leather, Carbon Fibre gold, Fibre Black en Red Leather. De prijzen van de cases bedragen 19,99 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.