Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 7 Edge krijgt twee achtercamera’s, net als de iPhone 7 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 23:43 CategorieAndroid

Volgens Chinese geruchten zal Samsung de Galaxy Note 7 in twee varianten uitvoeren. De Edge-versie van de phablet zou twee achtercamera’s krijgen, net als de iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus

Beide toestellen zijn overigens nog niet aangekondigd, en de geruchtenmachines zijn dus alles waar we hier op af kunnen gaan. Over de iPhone 7 Plus wordt al langer gezegd dat die twee camera’s aan de achterkant zal krijgen. Er zijn zelfs al foto’s online gezet van de module met twee camera’s, die in de phablet van Apple verwerkt zou worden.

Galaxy Note 7 Edge

Samsung, die altijd heel goed kijkt naar de verrichtingen van Apple, zou eerder dan Apple de nieuwe Galaxy Note willen aankondigen. Die zou geen Galaxy Note 6 gaan heten, een logisch vervolg op de huidige Galaxy Note 5 (hierboven afgebeeld), maar Note 7, om qua nummering gelijk te komen met de iPhone. En nu zou Samsung dus ook net als Apple twee camera’s aan de achterkant willen inbouwen.

5,8-inch scherm met QHD-resolutie

Over de Galaxy Note 7 (Edge) wordt verder geschreven dat het toestel in een metalen unibody wordt uitgevoerd, en dat het een 5,8-inch super amoledscherm krijgt met QHD-resolutie. Er zouden twee versies op de markt komen met verschillende processoren (Snapdragon en Exynos), en ook varianten met 4GB en met 6GB ram. De batterij wordt een 4000 mAh-exemplaar, aldus de geruchten.

IFA of eerder

Samsung zou de Galaxy Note 7 Edge in september tijdens de IFA-beurs in Berlijn, of net daarvoor in augustus tijdens een eigen Unpacked-event kunnen onthullen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Bias
    03 juni, 2016 om 7:20

    Wat een biased artikel, zeg. Duidelijk door een Apple fanboy, deze trollbait. Het wordt de Galaxy Note 7 om gelijk te lopen met de Galaxy S-serie, dat heeft niets met Apple te maken, en Apple heeft ook genoeg inspiratie opgedaan van Samsung. Bah.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.