Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 7 komt alleen met gebogen scherm’

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 12:52 CategorieAndroid

Naar verwachting kunnen we in de herfst van 2016 gaan genieten van een nieuwe phablet van Samsung: de Samsung Galaxy Note 7. Opmerkelijk is echter een nieuwsbericht dat naar buiten is gebracht door het Zuid-Koreaanse medium Munwha Ilbo. Die krant beweert dat Samsung ervoor gekozen heeft om de Galaxy Note 7 alleen met een gebogen scherm op de markt te brengen.

Samsung Galaxy Note 7 gebogen scherm

Alhoewel liefhebbers bij de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S6 nog konden kiezen tussen de normale variant en een met een gebogen scherm (de Edge-uitvoering), zou Samsung voor zijn nieuwste toestel de keuze hebben gemaakt om alleen een uitvoering met een gebogen scherm op de markt te brengen. De gewone variant, met een plat scherm, lijkt dus te vervallen.

Het eerdergenoemde medium bracht ook een reden naar buiten om bij de Galaxy Note 7 alleen een edge-uitvoering op de markt te brengen. Zo schijnen de Galaxy S7 edge-toestellen als warme broodjes over de toonbank te vliegen, ondanks dat men 100 euro meer moeten neertellen voor de phablet met een geboren scherm. Het is nu wachten of Samsung het nieuws zal bevestigen tijdens de officiële onthulling van de phablet. De presentatie wordt in augustus in New York verwacht. Eerder lekte al uit dat de Galaxy Note 7 over een 5,8 inch-beeldscherm gaat beschikken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.