Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 7 krijgt een irisscanner’

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2016, 18:15 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 7 krijgt mogelijk een irisscanner, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. Er is een merkwaardige screenshot opgedoken, waaruit mogelijk op te maken valt dat de Note 7 dus wordt voorzien van een dergelijke scanner.

Samsung Galaxy Note 7 en de irisscanner

Er is een screenshot opgedoken waaruit mogelijk op te maken valt dat de Samsung Galaxy Note 7 mogelijk wordt voorzien van een irisscanner. Nu heeft Samsung al een tablet met irisscanner in India uitgebracht; kijkend naar de verhoudingen van de afbeelding, kan het niet zijn dat deze screen van dat apparaat afkomstig is. Op de screenshot is namelijk te zien hoe de phablet om een authentificatie via een vingerafdruk vraagt. Daaronder staan drie andere mogelijkheden: annuleren, doorgaan met pincode en doorgaan met irisscanner.

irisscanner-note-7

Nu is het natuurlijk niet met zekerheid te stellen dat het hierboven om de Samsung Galaxy Note 7 gaat. Het zou ook zomaar om een andere smartphone of phablet van de fabrikant kunnen gaan. Maar omdat de Note-serie behoorlijk high-end is en soms nieuwe dingen introduceert (zoals dat gebogen scherm), is het geen vreemde gedachte dat de irisscanner eerste naar deze serie wordt gebracht, voordat Samsung de techniek binnen andere series toepast. Uiteraard heeft de fabrikant niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.