Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Notebook 7 Spin is convertible tablet voor 800 dollar

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2016, 22:54 CategorieWindows

Samsung heeft een nieuwe convertible tablet gepresenteerd. De Samsung Notebook 7 Spin is voor een vanafprijs van 800 dollar te krijgen.

Notebook 7 Spin

De convertible heeft een toetsenbord dat achter het aanraakscherm kan worden weggedraaid, zodat je hem als tablet en als notebook kunt gebruiken. De Notebook 7 Spin loopt op Windows 10.

Twee formaten: 13.3 en 15.6 inch

De specificaties vermelden een 13.3-inch scherm, maar er komt ook een versie met een 15.6-inch scherm. Beide apparaten zijn voorzien van een 1080 pixel-resolutie, full HD dus, met een ‘video HDR modus’  die de content scherper en kleurechter in beeld moet brengen.

Intel Core-processor

Beide varianten van de tablet kunnen naar keuze worden voorzien van een Intel Core i5- of Core i7-processor. Er komt een 1TB harddrive bij, tot 12GB ram en eventueel kan de harddisk worden vervangen door een ssd.

Het toetsenbord heeft toetsen met achtergrondverlichting. De convertible is voorzien van een hdmi-poort, een usb type-c poort en drie ‘gewone’  usb-poorten. Een daarvan ondersteunt het usb 3.0-protocol.

Fast charging

Het grotere model van deze tablet heeft ook nog een ethernetpoort. Samsung heeft bij deze tablets naar eigen zeggen vooral werk gemaakt van het ‘fast charging’: de tablets kunnen na slechts twintig minuten aan de lader weer twee volle uren mee. Van nul procent naar 100 procent doet de kleinere tablet in honderd minuten, de grotere tablet laadt volledig op in slechts anderhalf uur.

 

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.