Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung test nieuw uiterlijk TouchWiz in Galaxy Beta Program

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 9:59 CategorieAndroid

Samsung heeft het Galaxy Beta Program in China en Korea gelanceerd, waardoor we weten dat de fabrikant een nieuw uiterlijk voor TouchWiz aan het testen is. Dit nieuwe uiterlijk voor de interface van de Android-tablets en -smartphones van het bedrijf oogt ontzettend anders.

Galaxy Beta Program toont nieuw uiterlijk TouchWiz

Samsung heeft een bètaprogramma gelanceerd in China en Korea, waardoor we nu weten dat de fabrikant mogelijk werkt aan een nieuwe interface voor TouchWiz (de Android-skin van het bedrijf). Die nieuwe interface is namelijk al in het programma te vinden. Eén van de opties is dat je de app-lade verwijdert. Dat is volledig optioneel; wanneer je dus de nieuwe software zou krijgen, dan mag je zelf bepalen wat je doet. Daarnaast zijn de icoontjes mooi rond gemaakt en zien we dat het snelle menu, aan de bovenkant, volledig is aangepast.

samsung-touchwiz-ui-2016

Mocht je al een tijdje gebruikmaken van de Android-hardware van Samsung, dan nog zul je wellicht moeite hebben met het herkennen van deze software – zo anders ziet het er in elk geval uit. Het is op moment van schrijven niet bekend of Samsung daadwerkelijk het nieuwe TouchWiz in deze vorm zal uitbrengen voor iedereen. Wat duidelijk is, is dat de fabrikant deze software nu test. Daardoor hebben we mogelijk wel alvast een glimp van de toekomst gekregen. Samsung zelf heeft nog niets bekendgemaakt over de nieuwe interface van zijn Android-skin.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.