Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shield Tablet K1 krijgt verbeterde audio en bescherming

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2016, 9:27 CategorieAndroid

Nvidia heeft bekendgemaakt dat er een update is uitgerold voor de Shield Tablet K1, die een verbeteringen met zich meeneemt op het gebied van audio en meer. Ook kun je nu zelf instellen waar de knoppen op de navigatiebalk geplaatst kunnen worden.

Download de update voor de Shield Tablet K1

Nvidia heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de Shield Tablet K1, de vernieuwde versie van de Nvidia Shield Tablet. Hieronder hebben we in een lijst alle aanpassingen en verbeteringen op een rij gezet.

 • De audio op de Tablet K1 is geoptimaliseerd naar de richtlijnen van Android 6.0, waaronder:
  • low latency audio
  • USB Host- en Peripheral-modi
  • 24-bit, 192kHz stereo  7.1 hmdi-output
  • Midi-ondersteuning over Bluetooth LE en usb
 • Je kunt de navigatieknoppen nu van positie veranderen
 • De Vulkan-api is verbeterd en geoptimaliseerd
 • Touchscreen reageert beter
 • Problemen met wifi en Bluetooth opgelost
 • Beveiligingsniveau van de tablet: juni 2016
 • Algemene bugfixes en prestatieverbeteringen

Voor Android 6.0 heeft Google enkele richtlijnen opgesteld met betrekking tot de audio van een apparaat: Compatibility Definition Document (CDD). Nvidia heeft zich aan die richtlijnen gehouden, waardoor het geluid op de tablet nu aanzienlijk verbeterd is. Verder heeft de fabrikant laten weten dat de update vanaf vandaag wordt uitgerold en dus elk moment kan aankomen op je Shield Tablet K1. Of de reguliere versie van de Nvidia Shield Tablet dezelfde update krijgt, is niet bekendgemaakt.

 • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.