Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slack rolt bellen uit naar mobiele en desktopapps

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2016, 10:22 CategorieAndroid

Slack heeft bekendgemaakt dat het bedrijf momenteel de functie bellen uitrolt voor zijn desktop- en mobiele applicaties, op Windows, Android en iOS. Wanneer de nieuwe functie is aangekomen, dan is het mogelijk zowel één-op-één als in groepen te bellen.

Bellen via Slack mogelijk met nieuwe update

Slack, een communicatieapp voor bedrijven, teams en collega’s, heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe update wordt uitgerold voor de mobiele en desktopapps van het bedrijf. De update stelt de gebruikers op Windows, Android en iOS (niet Windows Phone) in staat met elkaar te bellen; zowel één-op-één als in groepen. De functie is maanden in bèta geweest en wordt nu naar iedereen, overal, uitgerold, staat te lezen op de blog van het bedrijf. Binnen de desktopapp vind je de nieuwe optie in een persoonlijk gesprek, vlak naast de naam.

In de mobiele apps vind je de optie in het kanaal of het dm-menu. Iedereen kan straks één-op-één-gesprekken voeren, terwijl betalende teams ook gesprekken in groepen kunnen voeren. Wanneer je wordt gebeld, dan komt er een notificatie in beeld, waar je dan op kunt reageren. Er is zelfs ondersteuning voor emoji, zodat je een reactie kunt geven of kunt laten zien dat je een vraag hebt, zonder de flow van het gesprek te ondermijnen. De update wordt nu uitgerold naar Slack op Windows, Android en iOS, maar nog niet naar Windows Phone.

  • Slack
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.