Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Smart Glow van Samsung kan het notificatielampje vervangen’

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2016, 10:25 CategorieAndroid

Samsung werkt momenteel mogelijk aan een alternatief voor je notificatielampje op het smartphone en tablet, in de vorm van een ring om je camera: Smart Glow. Deze kan zelf ingesteld worden door de gebruiker en helpen bij het maken van selfies.

Kan Smart Glow van Samsung het notificatielampje vervangen?

Samsung heeft mogelijk een alternatief voor het notificatielampje ontworpen. Deze techniek heet Smart Glow: een rand om de camera op de achterkant van een toestel, die door de gebruiker zelf in te stellen is. Zo kunnen verschillende kleuren en lichtpatronen verschillende notificaties weergeven, zoals je dat nu ook al vaak kunt instellen op je Android-apparaat met het huidige notificatielampje. De feature is niet aangekondigd door de fabrikant, maar al wel opgedoken in waarschijnlijk gelekte materialen voor een nieuwe smartphone.

smart-glow-samsung-1

Daarnaast kan Smart Glow helpen bij het maken van selfies. De ring kan met kleuren aangeven wanneer je hoofd precies goed staat voor de foto, waardoor je zeker weet dat je selfies de beste kwaliteit hebben (de camera op de achterkant beschikt vaak over meer megapixel). De eerste smartphone die deze techniek aan boord zou krijgen, zou de Samsung Galaxy J2 moeten zijn; een selfie-smartphone voor de Aziatische markt. Uiteraard heeft de fabrikant verder niet gereageerd, dus het wachten is op een officiële aankondiging.

smart-glow-samsung-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.