Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Smartphone Project Tango van Lenovo krijgt 6,4″-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 9:11 CategorieAndroid

Binnenkort zou de smartphoneversie van Project Tango worden aangekondigd door Lenovo. Mogelijk gaat het om een phablet met een 6,4″-scherm. Dat meldt althans internetlekker Evan Blass, die het in het verleden wel vaker bij het juiste eind had.

‘Smartphone Project Tango van Lenovo krijgt 6,4″-scherm’

Evan Blass, een bekende lekker op internet die wel vaker productaankondigingen doet voordat de fabrikant de producten presenteert, meldt dat de smartphone van Project Tango, gemaakt door Lenovo, binnenkort wordt aangekondigd en een scherm van 6,4-inch krijgt. Eerder had Google al aangegeven dat het scherm van de phablet onder de 6,5-inch zou komen. Mocht je de display van de Nexus 6 (gemaakt door Motorola) al groot hebben gevonden met zijn 5,96-inch, dan kun je je borst dus alvast natmaken voor dit toestel.

De naam van het toestel zou Lenovo PHAB2 Pro moeten zijn, terwijl het grote scherm een qhd-resolutie met zich mee zou moeten krijgen. Over de prijs is nog niets bekend, maar de verwachting is dat die onder de vijfhonderd dollar zou moeten liggen.Later deze week vindt de Lenovo Tech World 2016 plaats en de verwachting is ook dat we de PHAB2 Pro daar aangekondigd zullen zien worden. Met de smartphone van Project Tango is het mogelijk de omgeving om je heen in kaart te brengen dankzij speciale sensoren en camera’s aan boord.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.