Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specificaties en prijzen van Xiaomi Mi Note 2 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2016, 10:24 CategorieAndroid

Een nieuw gerucht lijkt erop te wijzen dat Xiaomi inderdaad drie varianten op de markt gaat brengen van zijn Xiaomi Mi Note 2. Nadat op 23 juni al een bericht naar buiten kwam over het feit dat het niet om één phablet, maar om drie verschillende versies zou gaan, heeft ook Android Headlines zijn hand nu gelegd op een bericht uit China waaruit de nodige informatie te halen is.

Specificaties van Xiaomi Mi Note 2

Het is Weibo dat naar buiten weet te brengen dat alle drie de phablets een 5,7 inch scherm krijgen. De standaard variant van het toestel krijgt daarbij een Full HD-display, terwijl de duurdere Edge-modellen gaan profiteren van 2K-schermen. Daarbij schijnen de twee duurdere modellen drukgevoelige schermen te krijgen.

Verder zou het basismodel op de markt gebracht gaan worden met 4GB werkgeheugen en 32GB aan interne opslagruimte. De ‘high-end’-variant komen op hun beurt met 6GB RAM en 64GB opslagruimte. De Mi Note 2 ‘Edge’-variant zal de duurste smartphone worden en 6GB werkgeheugen krijgen. De interne opslagruimte van die variant bedraagt 128GB. Ook over de aanwezige camera’s werden al uitspraken gedaan. Zo zou de standaard-variant een 16 Megapixel camera krijgen aan de achterkant, terwijl de twee duurdere varianten aan de achterkant een dual 12 Megapixel-camera krijgen.

De prijzen

Ondanks dat het allemaal nog om geruchten gaat en we ze nog met een korreltje zout moeten nemen, werden er ook al een aantal prijzen genoemd. Zo zou de goedkoopste variant op de markt komen voor 2,499 Yuan, omgerekend zo’n 338 euro. De ‘high-end’ en ‘Edge’-modellen zouden respectievelijk 2,999 Yuan (405 euro) en 3,499 Yuan (473 euro) kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.