Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties Samsung Galaxy Note7 liggen op straat

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2016, 15:13 CategorieAndroid

Nadat techreporter Evan Blass eerst de naam van de nieuwe Galaxy Note7 onthulde, heeft hij nu informatie over de specificaties van het nieuwe phablet-vlaggenschip van Samsung openbaar gemaakt.

Irisscanner

Hier komen ze dan: de nieuwe phablet krijgt een 5,7-inch QHD-scherm. Dit is een super amoled-exemplaar. Er komt 64GB geheugen in, of meer naar keuze. Dit kan nog worden uitgebreid met een micro sd-kaart. Aan de achterkant vinden  we een 12-megapixelcamera, aan de voorkant kun je selfies schieten met een 5-megapixelcamera.

De phablet wordt water- en stofdicht volgens het IP68-protocol en komt – in eerste instantie – in de kleuren zwart, zilver en blauw op de markt. De irisscanner wordt eveneens door Blass bevestigd. Die kan dienen om de telefoon met een scan van een oog te ontsluiten.

De specificaties en het logo zijn onthuld door Blass, die erom bekend staat dat hij vaak betrouwbare informatie verspreidt over nog niet onthulde tablets en smartphones.

Processor

Afwezige in dit rijtje is de processor, wat niet verwonderlijk is omdat Samsung de vlaggenschepen meestal verschillende processoren geeft al naar gelang het werelddeel waar het toestel wordt uitgebracht. Gewoonlijk een Samsung Exynos-processor in Azië en de allersnelste Qualcomm Snapdragon-processor in de westerse landen.

Wat ook nog mist, is informatie over de vorm. Het is nog altijd niet geheel zeker wat voor Note, of Notes, we straks zullen zien: een gebogen Edge-versie, of een platte én een Edge-versie.

Over de Note7 is al bekend dat deze zesde Note-phablet van Samsung (het cijfer 6 wordt overgeslagen) op 2 augustus onthuld zal worden, en vrijwel direct daarna de verkoop in zal gaan.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.