Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specs van de Asus Transformer Mini naar buiten gebracht

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 9:45 CategorieWindows

De specificaties van de Asus Transformer Mini zijn naar buiten gebracht. De tablet is momenteel te vinden op de Computex-beurs in Taipei. Eerder deze week kondigde de fabrikant de kleine Windows 10-tablet al aan, zonder de specs direct vrij te geven.

Dit zijn de specs van de Asus Transformer Mini

Asus heeft deze week nieuwe modellen in de Asus Transformer-lijn aangekondigd, namelijk de Asus Transformer 3 en Transformer Pro 3, maar ook de Asus Transformer Mini. In het persbericht stond maar weinig over de laatstgenoemde, maar dankzij de Computex-beurs in Taipei weten we inmiddels wat we mogen verwachten van het apparaat. De kleine Windows 10-tablet staat namelijk op de beursvloer.

  • 10,1-inch, 1280 bij 800 pixels
  • Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail-processor
  • 2GB of 4GB aan werkgeheugen
  • Tot 128GB aan interne opslagruimte
  • Micro-usb, micro-hdmi, micro-sd
  • 802.11ac wifi
  • Vingerafdruklezer

Aan de achterkant zit een geïntegreerde kickstand waarmee je de tablet bijna in elk gewenste hoek neerzet. De hoek kan maximaal op 170 graden worden gezet. Naast Windows 10 biedt de Asus Transformer Mini ook een compleet Office-pakket aan, evenals ondersteuning voor Windows Hello (voor die vingerafdrukscanner). Met ZenSync kun je je notificaties van je smartphone ook op de tablet ontvangen en reageren op binnengekomen berichten. Ook is er de Asus Quick Launch, waarmee je snel toegang krijgt tot apps.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.