Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stack Storage op iOS krijgt ondersteuning voor Touch ID

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 18:35 CategorieApplicaties

De makers van de applicatie van Stack Storage hebben bekendgemaakt dat er vanaf nu een update te downloaden is voor de iOS-versie van de app. De update voegt drie nieuwe dingen toe, waaronder de ondersteuning voor Touch ID.

Download de update voor Stack Storage

Mocht je gebruikmaken van Stack Storage en een iPad of iPhone hebben, dan maak je ook ongetwijfeld gebruik van de iOS-applicatie van de cloudopslagdienst. Dan is het goed om te weten dat er vanaf nu een update beschikbaar is voor de app, die drie nieuwe dingen toevoegt. De applicatie biedt nu ondersteuning aan voor Touch ID, waardoor je je bestanden beter kunt beveiligen. Daarnaast beschik je nu over de mogelijkheid bestanden te sorteren op alfabet of datum en is er thumbnail support toegevoegd door het ontwikkelteam.

Stack Storage is een Nederlandse cloudopslagdienst die 1TB aan gratis online schijfruimte aanbiedt. Uiteraard synchroniseert de dienst al je bestanden over de apparaten waar je de app op hebt geïnstalleerd, zodat je altijd alles bij de hand hebt, of dat nu op een tablet, computer of smartphone is. Stack heeft twee grote pluspunten: de datacenters staan in Nederland en de verbinding is beveiligd met een 256-bit encryptie. Je vindt de app hieronder, die je alleen kunt gebruiken wanneer je al een Stack-account hebt aangemaakt.

  • Stack Storage
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.