Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Style Mods voor de Moto Z te zien op afbeeldingen’

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 9:44 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Style Mods te zien krijgen voor de onaangekondigde Moto Z, die later deze week zou worden gepresenteerd. Deze week vindt namelijk de Lenovo Tech World 2016 plaats, waar een hoop aankondigingen worden verwacht.

Style Mods voor de Moto Z

Deze week kan het zijn dat Lenovo – als eigenaar van Motorola – de Moto Z (of Moto X 2016) gaat aankondigen tijdens Lenovo Tech World 2016. Er zijn al een hoop geruchten over dit toestel (of deze toestellen, want er komt wellicht twee versies) verschenen en zo ook deze week. Er zijn foto’s gelekt waarop we mogelijk al de Style Mods voor de apparaten zien. Dit zijn achterkanten die je zelf kunt omwisselen, waardoor de phablet beter bij je stijl zal passen. Op de foto’s zien we een aantal mogelijkheden; check de afbeeldingen hierboven en beneden.

moto-z-style-mods-2

Zoals het er nu naar uitziet, kunnen gebruikers alleen de achterkant van de telefoon aanpassen. Deze achterkant bevat een aantal gaten voor de features van de telefoon, zoals de grote camera en de microfoon aan de achterkant. Opvallend is dat er geen ruimte is voor een speaker (of twee), waardoor de gedachte nu leeft dat de Moto Z een speaker aan de voorkant zal krijgen. Op 9 juni vind je Lenovo Tech World 2016 plaats en dan zullen we mogelijk meer te weten komen over dit toestel, evenals de Project Tango-smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.