Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey Beta voorzien van clipboardmanager

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2016, 10:16 CategorieAndroid

Het team achter SwiftKey Beta heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie, die een clipboardmanager toevoegt aan het arsenaal van de app. Met die manager is het mogelijk data voor een uur of langer op te slaan voor later.

Download de update voor SwiftKey Beta

Het team achter SwiftKey Beta heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie, die een clipboardmanager toevoegt aan het arsenaal van de app. Met die manager is het mogelijk teksten te kopiëren binnen SwiftKey, die dan automatisch in die manager wordt opgeslagen. Die data wordt standaard voor een uur opgeslagen. Mocht je nou denken dat een uur niet genoeg is, dan kun je er altijd voor kiezen die data vast te pinnen, zodat je die niet kwijtraakt. Het is momenteel niet duidelijk of deze feature ook naar de reguliere versie komt.

Maar meestal is dat wel het geval. Veel Android-ontwikkelaars maken tegenwoordig gebruik van bèta-applicaties die worden getest door de gebruikers zelf, waardoor de feedback (mogelijk) veel waardevoller is. Bijvoorbeeld Google en WhatsApp doen dat ook met hun apps. Sinds kort is het ook voor app-ontwikkelaars veel gemakkelijker apps in bèta uit te brengen en is het voor bètatesters veel overzichtelijker geworden aan die bèta’s meer te doen. In dit geval krijgen die testers beschikking over een feature die best in Android zelf gebouwd kan worden.

  • SwiftKey Beta
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.